Начальник медичного управління та реабілітації бійців в Українська “Добровольча Армія” та розробник проекту “Госпітальєри” Яна Зінкевич просить усіх небайдужих українців допомогти подружжю добровольців з Івано-Франківська Сергію та Тетяні Мороз, що разом присвятили себе волонтерській діяльності на Сході України.

Починаючи з зими 2014 року Сергій Мороз (позивний Фрост) є парамедиком-доброволецем проекту “Госпітальєри”, військовим капеланом та інструктором вишкільного центру. Його дружина волонтер-Госпітальєр Тетяна Мороз (позивний Фрау Фрост) одразу після того як її чоловік пішов на війну, почала не тільки сама тягнути двох дітей, а й стала допомагати, збирати, передавати, взявши на себе не легку ношу волонтерства та забезпечення наших військ на передовій.

Їм обом поставили страшні діагнози – онкозахворювання.

У Сергія гліобластома 4 ступеня (пухлина в мозку). Два тижні тому його терміново прооперували та видалили пухлину в лікарні Мечникова (Дніпро). Тепер Сергію потрібні декілька курсів хіміотерапії та променевої терапії, щоб хвороба регресувала.

У Тетяни меланома 2 стадії, але з великою злоякісністю. Пухлину видалили та також є надія, що вона не повернеться. Зараз Таня повинна приймати імуностимулятори протягом 50 тижнів.

Запоріжців просять допомогти репостами запису Зінкевич у Facebook або фінансово, якщо є така можливість. Всі реквізити в пості вище.

Бажаємо здоров’я нашим воїнам.