Про інцидент, що трапився сьогодні ввечері, у Шевченківському районі Запоріжжя написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook директор Обласного центру швидкої медичної допомоги та медицини катастроф Костянтин Малашенко.

Чоловік пише: “Только что стая пьяных приматов побила на вызове бригаду “скорой помощи”. Женщину врача увезли в больницу. Повредили машину. Минус одна бригада на сегодня, минус одна машина. Пишем заявление в полицию и надеемся на жесткое наказание виновных.

Під час нападу постраждала пацієнтка, до які прибула швидка, а також жінка-лікар. Автомобіль швидкої допомоги також пошкоджений. Уся бригада та автомобіль на сьогодні роботу закінчили. На місці події розбирається поліція.

У інших ЗМІ повідомляють, що напад стався через те, що під час сімейного конфлікту чоловік побив і зламав руку дружині. До неї приїхала швидка, медики вирішили шпиталізувати постраждалу, коли усі разом вийшли з під’їзду, п’яний чоловік-розбишака, разом з товаришами по пляшці напали на бригаду швидкої.