Кінокомпанія “20th Century Fox” випустила перший трейлер стрічки «Богемна рапсодія», присвяченої життю лідера групи “Queen” Фредді Мерк’юрі. Зацініть, як шикарно у Фредді перевтілився Рамі Малек.

Восени 1975 року лідер рок-гурту «Queen» пише пісню, що докорінно змінила і долю самих виконавців, і розвиток музики в цілому. Відеокліп на цю пісню став культовим та задав ритм усій галузі. Саме з цієї пісня почалася шалена популярність гурту «Queen» начолі з його фронтменом Фредді Мерк’юрі (Рамі Малек).

Музична драма «Богемна рапсодія» розповість про 15 років із життя лідера гурту «Queen» Фредді Мерк’юрі. Показані у фільмі події починаються зі створення колективу і закінчуються концертом Live Aid у 1985 році. Біографічна стрічка про життя легендарного музиканта була анонсована ще в 2010 році. Відтоді декілька разів мінялися виконавці головної ролі та потенційні режисери. Зрештою вибір зупинився на акторові Рамі Малеку, зірці серіалу «Містер Робот». Режисерське крісло посів Брайан Сінгер, який працював над трьома стрічками про “Людей Ікс”. 

Роджера Тейлора зіграє Бен Харді, Браяна Мея — Гвилим Лі, a Джона Дікона — Джозеф Маццелло.

Прем’єра фільму запланована на 1 листопада 2018 року.