Від трагічної звістки, яка з’явилася сьогодні вранці про знайдені тіла маленьких дітей, що стали жертвами власної матері, українці не тямляться від люті.

Нагадаємо, напередодні 36-річна жінка втопила у озері “Срібний кіл”, що у Дарницькому районі Києва своїх маленьких діток: 6 річну донечку та трошки молодшого синочка. Поліція знайшла їх тіла за 3 метри від берега, на глибині 1 метра. Горе-матір затримали, вона зізналася у скоєному і додала, що хотіла і собі вкоротити віку та не наважилася.

На сторінці жінки у соціальній мережі Facebook українці розглядають фото людини з дуже сумними очима, а під ними пишуть злісні коментрі та прокльони. Це не вкладається у голові здорової людини, більшіть бажає Катерині Бабкіній мученицької смерті.

На вигляд жінка та  її малюки виглядають доглянутими. Дітки займалися фігурним катанням та ходили до дитячого садка. Їхня мама працювала у закладі дошкільної освіти, судячи з коментарів людей, які знали сім’ю, – у тому ж садочку, де навчалися діточки. Нетверезою чи неадекватною її не бачив ніхто, тож люди губляться у здогадках, що могло мотивувати київлянку до настільки жорстокого вчинку…

Знайомі Бабкіних повідомляють, що жінка дуже важко переживала зраду чоловіка, який влітку цього року одружився з іншою. Люди припускають, що у такий спосіб Катерина вирішила покарати свого колишнього і батька дітей, а перед цим ймовірно втратила здоровий розсудок.

Швидше за все жінку визнають недієздатною і відправлять на лікування, бо навряд здорова людина змогла б скоїти подібне. Якщо ж ні, їй загрожує довічне ув’язнення. Втім, за інформацією поліції, під час затримання Катерина була в неадекватному стані, а на місці вбивства власних дітей поводилася спокійно, що навряд може свідчити про відсутність психологічної хвороби…