Сьогодні, 28 листопада відбулася сесія Запорізької міської ради. На відміну від минулої, пройшло все доволі тихо, проте активісти й цього разу завітали до зали.

Близько шести людей прийшли до зали й попросили слово, депутати проголосували «за». Одна з активісток звернулась з трибуни до «слуг народу» звинувативши їх у невиконанні обіцянок.

На минулій сесії громада зверталась до влади з вимогою не знищувати зелену зону на вул. Бородинській. Там мають збудувати черговий житловий комплекс. Людей запевнили – поки не розберуться як слід у питанні – ніхто вирубувати парк та зводити багатоповерхівку не буде.  На практиці все вийшло зовсім по-іншому і минулого тижня будівельна компанія ледь не у всіх можливих засобах комунікації демонструвала проект нового житлового комплексу.

З’явилася інформація, за виділення цієї земельної ділянки, проголосували пакетом, як це часто люблять робити з подачі заводської більшості у міській раді. Звісно, це обурило запоріжців. Як виявилося депутатів також. Присутні 51 народний обранець поділились на два табори: одні говорили – все законно, інші переконували, їх ввели в оману і хитро просунули питання для “своїх”, як це було у випадку із виділенням чергової земельної ділянки бізнесмену Кальцеву.

Після нетривалих “розбірок” мер міста Володимир Буряк оголосив про перерву. Питання так й не вирішилось, всі виявилися ні при чому.