Рейтинг за будь-яку ціну! Правило номер один для майже всіх претендентів на президентське крісло. Тим паче це правило є актуальним для того кандидата у президенти, сумарна підтримка якого по Україні ледь наближається до 1%.

Прогадали, розбігшись з Бойком по різних опозиційних таборах, але руки не опускають, команда взялася виправляти ситуацію всіма доступними методами.

Голоси треба дістати хоч з того світу (у прямому розумінні), так вважали у команді Партії регіонів, так само, очевидно вважають її наступники – члени Опозиційного блоку. Почали з навчальних закладів Комунарського та Шевченківського районів. Місцевий депутат, він же й адвокат (людина з юридичною освітою точно знала що робить – ред.) Ігор Чумаченко, який представляє Опозиційний блок у Запорізькій міській раді переконував освітян, а може навіть і самих учнів (історія замовчується) підтримати Вілкула, бо ж він, як і сам Чумаченко молодий член молодої команди.

Про це дуже емоційно розказала запоріжцям волонтерка Олена Ярошенко. Запоріжанка попередила – якщо прийдуть агітувати до школи її сина, вона “організує” зеленку і створить Шрека і напевно буде права!

Мусимо нагадати, зовсім нещодавно один з депутатів того ж блоку влаштував у школі, що в центрі Запоріжжя суботник, учнів нарядив у халати з надписом “Опозиційний блок”, зафіксував усе на відео і гордо опублікував у соціальній мережі. Довелося пояснювати – сказав, що діти на вигляд 14 років це не діти ніяк, а вчителі…