В МАУ повідомили про масове скорочення частоти і кількості рейсів. Авіакомпанія закриває у тому числі найкоротший свій рейс – Київ-Вінниця.

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” повідомила про внесення коректив в свої плани щодо частоти і кількості рейсів по ряду напрямків у літньому розкладі. Зокрема, як передає ЦТС, перевізник скасовує рейс Київ-Вінниця.

Буде зменшено частота польотів в Афіни, Стамбул, Єреван.

Також в квітні, травні і червні передбачається скасування деяких рейсів з Києва в Запоріжжя, Херсона, Івано-Франківська, Баку, Мінська, Риги, Женеви, Аммана і Анкари.

Відзначається, що пасажири, яких торкнулося зміна розкладу, отримають повідомлення з пропозиціями альтернативних дат вильоту або маршруту.

Такі кроки в компанії пояснюють зривом планів з постачання літаків Boeing 737 MAX, які повинні були почати обслуговувати регулярні рейси МАУ з середини квітня.

“У зв’язку з непередбаченими обставинами, які привели до збоїв в постачанні літаків, ми були змушені внести зміни в уже складений літній розклад польотів. Для того, щоб забезпечити пасажирам можливість дістатися до місць призначення, МАУ перерозподіляє існуючий флот і докладає всіх зусиль для виконання зобов’язання перед своїми клієнтами. Всі зміни в розкладі відображені в системах бронювання. Рейси, які не скасовані, будуть гарантовано виконані авіакомпанією. В разі додаткових коректив, ми будемо оперативно інформувати ринок про ці зміни “, – зазначила директорка з комунікацій МАУ Євгенія Сацька.