Сьогодні, 27 червня в спортивно-оздоровчому комплексу «Олексіївський» відбувся перший турнір з футболу серед підрозділів силових структур. Захід був присвячений Дню Конституції України. 

Серед учасників змагань команди: ГУ НП нацполіції в Запорізькі області, військові частини 3029, 3026, 3033, патрульна поліція.

В урочистому заході взяли участь ветеран АТО, голова Запорізької координаційної ради ветеранів АТО Андрій Хімічев, підприємець та ветеран АТО Валерій Прозапас.

– «Ми перший раз беремо участь в організації такого турніру. Будемо і надалі розвивати та підтримувати проведення заходів такого типу. Бачу, тут присутні багато учасників АТО і це тішить. Дякую, Вам за участь!»зазначив Андрій Хімічев.

– «Бажаю Вам успіху, дякую за службу. Будемо працювати, як останні п’ять років всі разом, без політичних поглядів, як поліція, нацгвардія, підприємці та всі українці. Слава Україні!»сказав Валерій Прозапас.

Кубок переможця першого турніру виборола команда “Динамо” Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

Всі учасники отримали грамоти і медалі, а переможці – кубок від запорізького ветерана АТО Андрія Хімічева.