Нещодавно у Запоріжжі розшукували маленького хлопчика який зник з власного дому. На щастя дитину знайшли та почали з’ясовувати з якої причини хлопчик покинув власну домівку. Як виявилося, дитина тікала від насилля, психологічного та фізичного.

Батько, часто перебуваючи під дією алкоголю створював для малюка нестерпні умові і він наважувався тікати, шукаючи порятунку на вулиці, або в бабусі. Сьогодні горе-батькові вручили підозру про вчинення кримінального правопорушення, уже найближчим часом йому доведеться відповісти за жорстокість до власного сина.

Про затримання чоловіка повідомили в прокуратурі Запорізької області. Так повідомили.

Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець міста. упродовж двох років ігноруючи моральні засади суспільства у ставленні до виховання дітей, систематично вчиняв відносно останнього домашнє насильство. Так, перебуваючи постійно у стані алкогольного сп’яніння батько вчиняв психологічне та фізичне насильство відносно свого сина 2012 року народження, внаслідок чого малолітній тікав з дому та намагався знайти притулок у власної бабусі.
На теперішній час у кримінальному провадженні призначено ряд експертиз з метою встановлення фізичних та психічних страждань яких зазнала малолітня дитина.
На даний час досудове розслідування триває, вирішується питання про обрання вказаній особі міри запобіжного заходу у виді особистого зобов’язання.
За вчинення домашнього насильства передбачено покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до двох років.