У перший день листопада «Міжнародна Асоціація NovuMedical» святкує шосту річницю початку своєї діяльності в Україні. Про інноваційний досвід, благодійність та потребу бути корисними у нашому матеріалі.

Шість років. Багато це, чи мало? Залежить від того, як рахувати. Це 72 місяці. Або 313 тижнів. Чи 2191 днів. Цілих 52 584 години. Ця ж кількість часу в секундах, взагалі виглядає захмарною (про всяк випадок, їх 189 302 400).

Проте, час чогось вартий лишень коли минає недарма.

«Протягом цих років ми зростали, змінювалися, розвивалися і не збираємося зупинятися на досягнутому. Шість років – це досвід, знання і солідна платформа для вдосконалення. Разом з тим, це час усвідомлення власних сил, можливостей і відповідальності. Якостей, на яких ґрунтується наш упевнений погляд у майбутнє» – йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

Асоціацією NovuMedical за ці роки зроблено чимало. По всій країні було створено ефективно діючу мережу з майже 30 демонстраційних центрів підприємства, розташованих у понад 20 українських містах.

Завітавши до будь-якого з них, кожен може абсолютно безкоштовно випробувати на собі дію авторського масажно-теплового обладнання Асоціації. Від початку діяльності NovuMedical в Україні цією можливістю скористались майже 250 000 наших співгромадян. Прагнучи постійно збільшувати їхню кількість, компанією регулярно проводяться благодійні акції з оздоровлення та підвищення свідомого ставлення до свого здоров’я для багатьох тисяч пенсіонерів та інших соціально вразливих верств населення.

 

«Пріоритетною ціллю NovuMedical є створення умов для щоденного оздоровлення кожного українця. Навчити людей дбати про своє тіло і спрямовувати його сили на регенерацію власного організму, тим самим доводячи, що здоровим та щасливим можна бути у будь-якому віці, така наша програма мінімум», коментують у прес-службі асоціації.

Утім підприємство не обмежується лише збереженням досягнутих лідерських позицій, щодо повсюдного запровадження в Україні новітніх технологій і підходів до боротьби за здорову націю. Компанія прагне не лише сформувати у т.з. пересічних українців систему знань і навичок про оздоровлення, а й залучити кожного з них до активних дій у цій площині.

Цьогоріч було розроблено та розпочато впровадження КСВ-стратегії розвитку NovuMedical. Визначним етапом на шляху втілення концепції корпоративної соціальної відповідальності компанії стала оздоровча програма для літніх людей «Здоровий пенсіонер». Не дивлячись на своє порівняно недавнє функціонування, ця соціальна ініціатива працює на повну потужність, залучивши понад 15 тис. учасників.

Не складає таємниці, що життєздатність бізнесу перш за все залежить від того, наскільки успішні клієнти компанії. NovuMedical має надійний фундамент, який сформовав особливий світогляд колективу Асоціації. Оскільки дефіциту товарів і послуг на вітчизняному та світовому ринках не передбачається, шанс виділитися на тлі інших є тільки у компаній з творчим потенціалом і невичерпним джерелом енергії. Саме цим у своїй стратегії NovuMedical завжди відрізнялася від конкурентів.

«Ми будуємо плани на далеке майбутнє і розглядаємо компанію як соціальний інститут, тому прибуток, далеко не єдина мета нашої діяльності» – резюмують  спікери Асоціації.

Бізнес роблять люди. І від того, яка в тебе команда, залежить успіх в довгостроковій перспективі. Головне не регламенти та процедури, а оптимальні методи рішень і націленість на утримання і збереження відносин. У NovuMedical, наприклад, таких співробітників більшість.

Цього вдалося досягнути за рахунок системи управління, при якій, розвиваючись особисто, кожен співробітник одночасно прагне поліпшити загальну справу. Завдяки цьому у компанії постійно реалізуються по кілька нових проектів одночасно. Уміння працювати в команді, використовуючи по максимуму свої ресурси і знання, призводить до фінансового успіху бізнесу в цілому. Щоб така модель управління компанією була актуальна, необхідно інвестувати в людей, давати можливість їм бути більш самостійними і відповідальними.

Асоціація NovuMedical дякує усім своїм партнерам: і тим, хто співпрацював з нею з самого початку діяльності, і тим, хто приєднався зовсім нещодавно. «День народження, завжди спільне свято. Користуючись з цієї чудової нагоди, прагнемо з упевненістю заявити, що всі наші спільні великі перемоги і виняткові досягнення ще попереду. Ми завжди готові до нових викликів, до плідної роботи та до цікавих спільних проектів» – йдеться в офіційному комюніке Асоціації.