Вчора для запоріжців знову відчинилися двері міських бібліотек.  Центральна міська бібліотека, що в Олександрівському районі міста у перший день прийняла майже сотню відвідувачів. Бібліотекарі кажуть – запоріжці скучили за книжками, тож вони повертаюся до бібліотеки з гарним настроєм та бажанням отримувати нові знання.

 Сьогодні справжнє свято, бібліотека переповнена відвідувачами. Нам дуже приємно, що весь цей час нас чекали. Ми його дарма не витрачали: отримали нову літературу з відділу формування фондів. Це книги для дітей та дорослих – близько 4000 примірників. За час карантину бібліотекарі були дуже активні в соцмережах та на телебаченні. Там ми передавали цікаву інформацію читачам, – розповіла директорка Центральної бібліотеки для дорослого населення Ірина Лень, пишуть на сайті Запорізької міської ради.

Також стало відомо, що невдовзі у приміщені відкриється  музей архітектури Запоріжжя, на експозицію якого зможе подивитися кожен бажаючий. Окрім того, графік роботи закладу планують зробити більш зручним для відвідувачів – з 9.00 до 20.00.