У соціальних мережах опублікували відео, на якому зафіксований момент вибуху будинку на вулиці Соломії Крушельницької.

Вперше відео з’явилося у Фейсбук групі dtp.kiev.ua

Помітно, що зйомку фіксували зовнішні камери відеоспостереження неподалік зупинки, на яку ймовірно щодня ходили мешканці будинку. Судячи з відео, вибух був потужним, навіть об’єкт на якому зафіксована камера почав сильно тремтіти. Візуально від камери до місця вибуху метрів 300.

Нагадаємо,  21 червня о 10:00 у Києві на вул. Соломії Крушельницької, 1/5 в одній із квартир пролунав вибух, унаслідок чого сталося руйнування п’ятого, шостого, сьомого та восьмого поверхів.

Загинули троє людей, ще п’ятеро травмовані. Доля ще двох людей залишається невідомою.

За фактом вибуху відкрито кримінальне провадження ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки при поводженні з газом, що призвело до тяжких наслідків, загибелі та травмування людей).

Видео момента взрыва в Киеве на Позняках Напомним: На Позняках в Киеве произошел взрыв в многоэтажке, есть погибшие.По информации #ГСЧС, взрыв произошел около 10 утра в девятиэтажном доме по проспекте Григоренко, 41.Предварительная причина – взрыв газовоздушной смеси."В Дарницком районе по пр. Григоренко, 41 в девятиэтажном жилом доме произошел взрыв предварительно газовоздушной смеси с последующим разрушением межэтажных перекрытий 4, 5, 6, 7 этажей ", – говорится в сообщении ведомства.На месте происшествия работают 46 спасателей и девять единиц техники.

Опубліковано dtp.kiev.ua Понеділок, 22 червня 2020 р.