Вчора вранці міський голова Запоріжжя написав допис у соціальних мережах, де злісно повідомив про звільнення та відсторонення від обов’язків деяких осіб, що безпосередньо відповідали за реконструкцію Правобережного пляжу. Натякнув, що звільнить також керівника КП “Титан”, якщо ліфт для людей з інвалідністю не запрацює в межах двох годин. Ліфт у визначений час не запрацював, пісніше також, інспектував Максим Дрозденко і повідомляв про це в мережах.

Вчора також, на сайті Запорізької міської ради, з’явилося розпорядження міського голови провести службову перевірку факт не вункціонування згаданого ліфту.

У зв’язку з чисельними зверненнями мешканців м. Запоріжжя про непрацюючий підйомник (ліфт) для осіб з інвалідністю після завершення реконструкції об’єкту благоустрою: «Правобережний міський пляж» в м. Запоріжжі», керуючись Порядком проведення службового розслідування стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та осіб, які для цілей Закону України “Про запобігання корупції” прирівнюються до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 13.06.2000 №950 (зі змінами),
1. Провести службове розслідування стосовно директора комунального підприємства «Управління капітального будівництва» Бушова Андрія
Анатолійовича.

2. На час роботи комісії з розслідування відсторонити Бушова Андрія Анатолійовича від виконання обов’язків директора комунального підприємства «Управління капітального будівництва».

У той же час реакції суспільства, на яку розраховував Володимир Буряк не було. Запоріжці коментують рішення, мовляв –  “В нормальних країна людей притягують до відповідальності, у Запоріжжя відпускають. ”

На жаль, у розпорядженні міського голови ні слова не сказано про невиправдані витрати і ймовірний “розпил” бюджетних коштів. Вже кілька тижнів в мережах насміхаються з вартості будівельних матеріалів та робіт, а найбільше – з кількості сміття, яке вивезли з пляжу.