Випадок з побиттям молодої жінки, яка їхала із Запоріжжя до Києва з маленьким сином викликав хвилю обурень від суспільства. Історія, яку детально описала постраждала у соціальних мережах дивує – співробітники поїзда не одразу відреагували на благання допомогти.

Лише в другому вагоні Анастасія з сином на руках знайшла хоч примарну, але безпеку. Фрагмент із затриманням нападника постраждала описала не надто детально, тож досі цікаво хто та у який спосіб зупинив чоловіка. Відомо, що начальник поїзда звелів не відпускати нападник аж до станції Київ пасажирський, де вже очікував наряд поліції.

Укрзалізниця прокоментувала випадок, зі слів пресслужби стало відомо – поняття транспортна поліція вже не існує, поїзди дальнього сполучення патрульні не супроводжують. За інцидент в Укрзалізниці вибачилися і попросили відновити супровід поїзда правоохоронцями.

Укрзалізниця приносить щирі вибачення постраждалій пасажирці та вкотре наголошує на нагальній необхідності поновлення супроводження поїздів далекого сполучення під час руху співробітниками Національної поліції для повної безпеки пасажирів.

Є у цій історії й інший нюанс, за словами чоловіка постраждалої Анастасії, співробітники поїзда не могли встановити ім’я небезпечного пасажира, бо квитка у нього чи то не було, чи він його не пред’являв…