На вулиці Глісерна, що напроти Центрального парку культури та відпочинку “Дубовий Гай” планують звести нові багатоповерхові житлові будинки. Для цієї мети хочуть зрубати 11 дерев.

 

Про це стало відомо з проєкту рішення, який з’явився сьогодні на сайті Запорізької міської ради.

Дозвіл на вирубку дерев нададуть обслуговуючому кооперативу «Дубовий Гай Запоріжжя». Оплату за знищення дерев брати не будуть , оскільки згідно із проектом, планується озеленення території після закінчення будівельних робіт.

Деталі проєкту рішення місквиконкому:

Дозволити обслуговуючому кооперативу «Дубовий Гай Запоріжжя» при проведенні робіт з будівництва багатоповерхових, багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями по вул. Глісерній, 30, видалити 11 (одинадцять) дерев та 1753,9 м2 газону лучного, згідно з Актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню від 03.08.2020 № 251, з визначеною їх відновною вартістю у сумі 24 376,22 грн. (двадцять чотири тисячі триста сімдесят шість гривен 22 копійки).

Сплата відновної вартості зелених насаджень, що підлягають видаленню не проводиться у зв’язку з тим, що сума, передбачена в проєктній документації на озеленення території перевищує визначену суму відновної вартості зелених насаджень.