Суд звернувся до територіального управління Державної судової адміністрації України в Запорізькій області щодо негайного забезпечення охорони суду.
Під час судового засідання в Якимівському районному суді чоловік, що виступав відповідачем у справі, завдав собі ножових поранень в живіт. Дії чоловіка були свідомими, після першого удару він хотів завдати другого, але позивачка зорієнтувалася і вибила ножа з рук. Він впав на землю, після його забрала швидка допомога, про стан здоров’я чоловіка на разі не відомо.
Про подїі в залі суду детально розказали на сторінці Якимівського районного суду.
07.09.2020 року під час чергового слухання справи громадянин А., 1968 року народження, наніс удар ножем собі в живіт. Після чого знову замахнувся ножем, але позивачка вибила ніж. Громадянин А. впав на підлогу.
Працівниками суду було викликано поліцію та швидку допомогу. Громадянина А. було доставлено до Якимівської центральної районної лікарні. На даний час відомостей щодо стану його здоров’я немає.
Крім того, керівництво суду підготувало звернення до територіального управління Державної судової адміністрації України в Запорізькій області щодо негайного забезпечення охорони суду.