Вчора ввечері, в кафе “Корона”, що розташоване на вулиці Центральній, 8  у Токмаку стався вражаючий злочин. Чоловік, якого відмовилися пригостити відвідвачі закладу, помстився та наніс ножових поранень молодим хлопцям.
Люди, що буди присутніми в кафе стали очевидцями ситуації й розказали, як усе відбувалося. Поранених хлопців забрала “швидка” допомога, наападника затримала поліція.
Щойно я стала свідком жахливої ситуації. В кафе Корона, приблизно, о 21:00 молодий хлопець підійшов до столика відпочиваючих та попросив його пригостити алкоголем. За столиком сиділи молоді хлопці (приблизно років по 20). Вони йому відмовили. Після чого він, начебто, почав відходити, але тут трапилося жахливе. Після відмови хлопці отримали від нього два ножові глибокі порізи. Одному з хлопців потрапив над вухом, іншому в шию. Навпроти сидів їх третій товариш, який дуже швидко зорієнтувався і вискочив зі столика, щоб захистити своїх друзів, але вже було пізно. Все сталося так швидко, що ніхто не розумів складність ситуації. Поліція та швидка прибули до місця злочину дуже швидко. Що з хлопцями поки що не відомо.
P.S. На фото виродок, котрий наніс ножові поранення хлопцям – пише мешканка Токмака Тетяна Бончева.
Жінка також поділилася фото з місця події.
Поліція на разі не прокоментувала ситуацію, після офіційного повідомлення правоохоронці стане відомо чи так було насправді, як кажуть очевидці.