Сьогодні у мережу потрапив фрагмент з відео, на якому зафіксовано момент зіткнення автомобіля з мотоциклом, в наслідок якого загинула 19-річна Наталія.

Аварія трапилася наприкінці червня  поблизу заводу “Іскра”. Тоді відео з реєстраторів та камер прохідної режимного заводу відшукати не змогли. Хлопець, що кермував мотоциклом запевняв –  на момент удару стояв перед світлофором та чекав зеленого світла аж тут на високій швидкості врізалася автівка. Наталія вдарилася головою об лобове скло авто, після чого шолом з летів і вона вже голою головою вдарилася об асфальт. Дівчина померла на місці, а її коханого Романа забрала швидка, він теж постраждав.

Дівчину поховали, а друзі Романа та Наталії почали шукати доказів, що саме так і було, як каже водій мотоцикла. Тільки через майже 3 місяці виявилося, що все було трохи не так. Роман на момент зіткнення здійснював небезпечний маневр ліворуч і коли мотоцик був розвернутий на  90 градусів у нього врізався автомобіль. Судитимуть тепер обох і водія автобіля і Романа, який як виявилося теж має провину.

Вчора прокуратура вручила йому підозру, а обвинувальний акт стосовно водійки Honda уже скеровано до суду.

Відео з телеграм каналу.