“Повага Вам – запоріжці за небайжужіть, яка врятувала життя трьом людям”. Такими словами Президент національних меншиш Запорізької області Наоуфаль Хамдані,  який до речі за національністю э марокканцем, подякував запоріжцям, які в буквальному сенсі вчора ввечері врятували трьох студентів з Марокко.

Люди, що опинилися біля палаючого автомобіля, який врізався у металеву опору, кинулися на допомогу. Поруч зупинялися автомобілі, водії витягали власні вогнегасники і тушили полум’я, бо розуміли – всередині люди. Ще до приїзду поліції та рятувальників запоріжці зробили самостійно дуже багато і на відео, яке опублікували свідки події видно, як з автомобілів витягують постраждалих. Їх вдалося врятувати завдяки небайдужості.

Зараз троє пасажирів автомобіля знаходяться в лікарні, студенти оотримали шанс вижити.

Такого шансу на жаль не мали ще двоє пасажирів – 17-річна дівчина та 21-річний чоловік, а також водій також віку загиблого пасажира.

Вчера вечером на Набережной автомобиль BMW влетел в рекламный билборд и от сильного удара загорелся. В результате…

Опубліковано Naoufal Hamdani Пʼятниця, 18 вересня 2020 р.

Нагадаємо, 17 вересня близько 19:40  водій автомобіля «BMW», рухаючись по середній смузі проїзної частини Набережної магістралі зі сторони вулиці Лермонтова в напрямку вулиці Української в районі електроопори допустив занос транспортного засобу, виїхав на ліву смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем «Nissan» під керуванням 40-річного водія. Після чого водій «BMW» виїхав на газон, який розділяє потоки зустрічних смуг і  скоїв наїзд на опору рекламоносія, внаслідок чого відбулось загоряння транспортного засобу.