Ми вже повідомляли, що днями в Запоріжжі трапилася кричуща ситуація. Чоловік тривалий час знущався над своєю похилою та самотньою родичкою. З жорстокістю боролись сусіди та голова ОСМД.

Побиття тривали близько півроку, але 19-го вересня небайдужі все ж таки потрапили до квартири та викликали медиків і поліцію. Голова ОСМД Андрій Герасимов записав факт насилля на відео та зробив фото, на якому видно, що жінку дуже сильно відлупцювали. На тілі чисельні гематоми та рани, окрім цього медики виявили перелами ребер.

Валентину ушпиталили та медики не змогли її врятувати – жінка пішла з життя сьогодні вночі. Повідомляється, що постраждала зверталась до сусідів багато разів, весь час з квартири лунали крики про допомогу. Однак писати заяву – відмовлялась, можливо шкода було родича, а можливо просто боялась.

«Валентина, хоч і була похилого віку, однак здоров’я дозволяло їй ще пожити –  вільно пересувалась, кликала сусідів, тобто ще кілька років життя в неї забрали. Рідних дітей у неї не було, лише двоє племінників, один з котрих і знущався над нею. Жила одна, а цей родич лише час від часу приходив до неї – просив гроші, напевне на чарку. Стосовно нього можу сказати, що психічних порушень у чоловіка не було, але випити полюбляв, взагалі періодами він бував доволі агресивний», –  розповів журналістам голова ОСББ Андрій Герасимов.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) та триває розслідування. Варто зазначити, що жінка померла від нанесених ушкоджень, слідкуйте за розвитком ситуації на нашому сайті.

Джерело – Форпост