Економічна і політична ситуація в Запоріжжі не влаштовує Президента Зеленського і ОП. Тому в ОП будуть намагатися переламати ситуацію в місті за рахунок перемоги свого кандидата – Віталія Тишечко.

Про це на сторінці Facebook заявив політичний експерт Олег Постернак.

“Місто показує одні з найгірших результатів в економічному плані по всій центральній і східній Україні. Фактично він знаходиться на межі банкрутства. За нинішнього мера Володимира Буряка Запоріжжя станом на 2019 рік набрало кредитів на 1 млрд 26 млн грн. В цьому році ця сума збільшилася ще на 450 млн гривень. Цікаво, що за частиною кредитів в період з 2018 по 2020 ще не починалися основні виплати. Весь цей час було лише “обслуговування кредитів”, тобто просто виплачувалися відсотки. Тіло кредиту міському бюджету ще належить виплатити. У 2019 на погашення відсотків витратили 93 млн гривень, в 2020 – ще 129 млн “, – написав експерт.

Олег Постернак також підкреслив, що на місцевих виборах в Запоріжжі варто очікувати на запеклу боротьбу кандидатів від «старої» і «нової» влади. Команду Президента в місті представляє нинішній заступник голови Запорізької ОДА – Віталій Тишечко.

“Ситуація, в якій опинилося Запоріжжя, не влаштовує президента Зеленського і ОП. Тому вони будуть всіма силами намагатися переламати ситуацію, а для цього потрібні свої люди в керівництві міста, які готові до командної роботи. Такою людиною у партії “Слуга народу” вважають Віталія Тишечко. У нього непогане резюме, економічна освіта і хороші відносини з Банковою. Очевидно, у президента розраховують, що Тишечко у зв’язці з ОП зможуть витягнути Запоріжжя з колапсу, до якого скочується місто “, – зазначив він.

Сейчас в разгар избирательной гонки по всей стране происходит много интересных “кейсов”, но один из наиболее необычных,…

Опубліковано Oleg Posternak Середа, 23 вересня 2020 р.