Ситуація з коронавірусом у Запоріжжі та області виходить з-під контролю влади.

Таку думку на своїй сторінці в Фейсбук висловив заступник голови Союзу вірмен Запорізької області Рудольф Акопян.

«Запорізька обласна інфекційна лікарня вже майже заповнена під зав’язку, районні лікарні міста які визначені для прийом хворих з коронавірусів вже переповнені, місць практично вже немає… Бюджет фінансування медицини мізерний, як центральний, так і місцеві, резервний фонд боротьби з COVID порожній», – написав активіст.

Як зазначив сам Рудольф Акопян, який відвідував заклади, завантаженість у лікарнях колосальна. Лікарі просто «валяться» з ніг, багато хто не витримують і просто звільняються.

Ситуация с COVID в области уже выходит из под контроля! Запорожская областная инфекционная больница уже почти забита под…

Опубліковано Рудольфом Акопяном Середа, 7 жовтня 2020 р.

Проте не зважаючи на таку небезпеку та карантинні обмеження, міська влада дозволяє проведення багатолюдних фестивалів у місті. Тим самим збільшує ризик зараження запоріжців на COVID – 19.

На погрози МОЗ у Запоріжжі не особливо звернули увагу, скажімо 2 дні тому, щоб розважити містян і заробити бонусів перед виборами до площі “Піонерів” привезли оркестр, люди без масок та дистанційкілька годин обмінювалися вірусами.