Вчора, пізно ввечері у Хортицькому районі Запоріжжя сталася серйозна аварія, сьогодні стало відомо, що вона була смертельною. Від отриманих травм, вже під наглядом медиків помер водій автомобіля, що потрапив у ДТП. Пасажирка, теж із важкими трамами перебуває в лікарні.

Поліція розказала деталі та обставини трагічного випадку.

18 жовтня о 23:15 до Хортицького відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції, екіпаж патрульної поліції та лікарі. Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Daewoo Lanos» 1975 року народження, рухаючись по вулиці Хортицьке шосе у місті Запоріжжі, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та скоїв наїзд на  електроопору.

В результаті аварії водія та жінку-пасажира, повні дані якої наразі встановлюються, з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості госпіталізовано до медичного закладу. Сьогодні, 19 жовтня, водій від отриманих травм помер у лікарні.

За даним фактом  відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.