Третю добу в черзі без сну та нормальної їжі проводять члени ДВК, щоб здати протоколи підрахунку голосів у Запоріжжі. І не відомо скільки ще годин потрібно простояти, щоб все зробити згідно із законом.

Місцеві вибори 2020 у Запоріжжі називають пекельними, а ситуацію справжнім колапсом. Станом на вечір 27 жовтня у холі міської ради знаходиться близько 70 комісій (кожна представлена мінімум 3 особами), які ще жодного разу не заходили й десятки тих, кого відправили виправляти помилки. Мова про дистанцію та постійне перебування у захисних масках навіть не йде, люди стомлені та злі, кажуть, що таких виборів не пам’ятають.

Член однієї з комісій Тимофій Оринянський каже – людей тримають гірше, а ніж скотину, порушене не лише трудове законодавство, а й межу здорового глузду.

Пекельні вибори в Запоріжжі:
Хто відповідальний за три вкрадених доби мого життя і ще 1000 людей?
Хто наражає на небезпеку COVID, 1000 членів ДВК, утримуючи їх в одному приміщенні де неможливо тримати соціальну дистанцію?
Хто відповість за те що люди пропустили роботу і хто це їм компенсує?
Хто відповідальний за те що людей утримують гірше за скотину?
При розкладі, що всі 317 дільниць здадуться зі швидкістю 8 хв. на одну дільницю без помилок та простоїв, це має зайняти це має зайняти 42 з половиною години. Але це в умовах вакууму в кубі!
Люди які придумали це знущання мають відповісти за все перелічене!
Якщо вони не знали що це призведе до колапсу, то ці люди мають бути покарані за некомпетентність, а якщо знали за злочини проти демократії!
Пи Си Я досі знаходжусь в міській раді.
Автор додав – люди наче на вокзалі, сплять на лавочках, відлучитися не мають права, бо до кожної групи приставили поліціянта й у випадку залишення кимось приміщення ТВК, члена комісії можуть запідозрити у протиправних діяннях.