П’ять днів тому, 24 жовтня у лісосмузі неподалік Запоріжжя знайшли тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Поліція уже знайшла підозрюваних у скоєнні вбивства, ними виявилися односельці вбитого. Їм повідомили про підозру.

Деталі розказали у пресслужбі ГУ НП області.

«Як з’ясувалося, загиблий – 55-річний місцевий мешканець. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслідок численних травм», – повідомив начальник Запорізького відділення поліції Станіслав Галілєєв.

Оперативники спільно з колегами обласного главку поліції та слідчими ГУНП в Запорізькій області опитали мешканців села, встановили зв’язки потерпілого, перевірили раніше судимих громадян. Правоохоронцям знадобилося декілька днів, щоб відновити хронологію подій та встановити осіб, причетних до скоєння тяжкого злочину. Ними виявилися односельці загиблого – двоє чоловіків 1990 та 1997 років народження.

В ході розслідування поліція втановила,  що 23 жовтня близько 23 години між ними та потерпілим, під час розпиття спиртних напоїв виник конфлікт, в результаті якого фігуранти нанесли численні удари по голові та тулубу своєму опоненту. Зрозумівши, що завдані ними травми виявилися не сумісними з життям, з метою приховування слідів злочину, вони перенесли тіло до лісосмуги і підпалили.

Розслідування кримінальної справи триває.