Департамент освіти і науки Запорізької міської ради провів тендер на закупівлю аптечок. У результаті, придбали 232 аптечки за 339,8 тисячі гривень.

Інформація про це оприлюднена у системі “ProZorro”  пише Запорізький проект розслідувань.

Тендер на придбання аптечок департамент провів 30 листопада, а 1 грудня повідомив, що має намір укласти договір на постачання з приватним підприємцем Володимиром Селезньовим. На торгах він запропонував поставити 232 аптечки за 339,8 тисячі гривень. Відтак, вартість однієї аптечки склала 1465 гривень. Його пропозиція стала найдорожчою. Дві інших тендерних пропозиції, зокрема на 288,6 та 289,4 тисячі гривень, департамент відхилив.

Згідно умов тендеру, одна аптечка, яку повинен поставити підприємець, має складатися з 15 найменувань. Це безконтактний термометр Longevita YK, бинт стерильний, бинт нестерильний (кілька видів), джгут текстильний, вата нестерильна, лейкопластир бактерицидний (6 шт), перекис водню, серветка для обробки ран стерильна (2 шт), ще одна серветка, булавка англійська (2 шт), пристрій для штучного дихання, електронний термометр Microlife MT-3001, рукавички (2 пари), пакет п/т с застібкою.

Такі аптечки мають поставити департаменту до 24 грудня 2020 року.

Селезньов Володимир Миколайович зареєструвався підприємцем у квітні 2018 року та вказав своїм основним видом діяльності – «діяльність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту». До цього, у жовтні 2020 року, департамент культури і туризму Запорізької міськради замовляв у нього ремонт меблів на 9 тисяч гривень.