Вчора, 15 грудня, відбулася перша сесія Запорізької обласної ради восьмого скликання, яка розпочалася минулої п’ятниці. Були всі шанси, що сесію знову перенесуть через сутички та «колізії» в залі. Однак неочікувано ввечері стало відомо, що голосування за нового голову Запорізької обласної ради таки відбулося.

На своїй сторінці у Facebook тепер вже ексгубернатор Віталій Боговін заявив, що депутати проголосували за голову Запорізької облради.

Зазначимо, що вчорашня сесія мало чим відрізнялася від минулого зібрання. Деякі присутні депутати не реєструвалися з невідомих причин. Депутати постійно сперечалися. Згодом оголосили, що засідання знову перенесуть. Невідомо чому, частина депутатів та Віталій Боговін опинилися в кабінеті №300, де відбулося голосування без представників ЗМІ. Навіть депутати, які хотіли втрутитися, не змогли туди потрапити. Їм заважали невідомі. Одні джерела повідомляють, що це ветерани АТО, інші, що це “тітушки”. Поліція також була присутня. Проте правоохоронці майже не втручалися в конфлікт.

Фото з Google.com