У місті Запоріжжі вилучають з паспортів маршрутів дві зупинки громадського транспорту. Обіцяється, що незручності тимчасові.

Як повідомляється на сайті Запорізької міськради, мова йде про зупинки «На вимогу» (біля залізничної станції 168 км) та старий Дніпро (о. Хортиця). За словами начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міськради Олександра Власюка, рішення прийняте у зв’язку з проведенням ремонтних робіт:

Після відкриття балкового мосту змінився повністю рух. У нас зараз по мосту Преображенського односторонній рух, і з Хортицького району по новому балковому теж. Тому дві зупинки на вимогу технічно випали повністю, адже залишились на односторонньому маршруті в бік моста Преображенського. Друга ж черга мостів, де в подальшому ці зупинки передбачені, перебуває в процесі забудови. Тож ми вимушені тимчасово їх вилучити з паспортів маршрутів.

Тимчасова альтернатива – зупинка «ЦІМЕТ», яка розташована поблизу будівлі колишнього Центрального інституту механізації та електрифікації тваринництва.

Фото – ілюстрація