Напевно найбільш імпульсивний депутат міської ради Запоріжжя Михайло Прасол під час сесії, сьогодні, дуже різко та емоційно відповів на популістичні заяви свого колеги з “Партії Шарія” Сергія Нікуліна.

Нікулін, за спостереженнями Прасола, з трибуни зачитав “російські темники”, російською мовою, хоч в стінах міськради всі вже давно говорять державною, бо цього вимагає закон.

Сергій Нікулін, варто сказати справді проявив некомпетентність і одразу декілька депутатів звинуватили його у нерозумінні того, де він знаходиться та які компетенції входять до діяльності депутата міської ради.

“Ти московська зозуля, їдь звідси, бо будеш битий” – заявив з трибуни Михайло Прасол й пізніше повторив погрозу звинувативши у некомпетентності, популізмі та виконанні задач Кремля.

На запитання журналістів, що так обурило депутата, Прасол відповів:

“Обурюютьть громаду та депутатів популістичні заяви і антиукраїнські настрої. Без сорому зачитуються «московські темники». Ми цього не допустимо!”

Пізніше депутат більш розгорнуто прокоментував ситуацію, а ” Партію Шарія” назвав інтернет – партією.

Новообрані до міськради представники інтернет-партії мають запам’ятати, що депутат міськради має якісно виконувати свої повноваження, покладені на нього громадою та державою.

Для цього треба вивчити регламент міськради та всю систему роботи міської влади. Також якісно працювати у профільних комісіях, занурюватись у роботу міста та, звісно, регулярно спілкуватися зі своїми виборцями. А не проводити депутатські примоми уп‘ятьох одночасно ща однією адресою та приймати максимум 2 людини на місяць. Для зрівняння, я провів депутатський прийом у січні 233 запоріжців.

Ми не дамо нікому проявляти неповагу до депутатського корпусу та міського голови, та більше — до запоріжців! Людей, які обрали і цих людей представляти їхні інтереси.

Не дамо нікому у міськраді маніпулювати запоріжцями та використовувати їх у своїх «ватних»інтересах, використовуючи свої «московські темники» під час кричущих абсурдних заяв не державною мовою у Запорізькій міськраді!

Міська влада активно працює та докладає максимальних зусиль для допомоги запоріжцям!

Щодо проблемного питання щодо тарифів. Як запевнив на сесії міський голова Володимир Буряк: «Тарифи на гарячу воду та опалення у місті Запоріжжя до кінця опалювального сезону не будуть підніматися»! – сказав депутат.

На жаль опублікувати скандальний виступ Сергія Нікітіна Regionnews не має змоги, бо журналістів на сесію не впускають,а трансляцію сесії не зберігають.