Понад рік тому в місті місцевий мешканець організував злочинну групу зі створення продукції порнографічного характеру. Заборонений контент поширювався через інтернет за гроші.

Як повідомляється на сайті ГУНП Запорізької області, 40-річний громадянин організував злочинну групу зі виготовлення порнографічної продукції у 2019 році. До її складу входило шестеро дівчат віком від 20-28 років. Порнографія поширювалася через інтернет за грошову винагороду.

27 січня поточного року організаторам та жінкам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, пов’язаних зі створенням місць розпусти й виготовлення порнографічних предметів. Чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Наразі під керівництвом обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні відкритому за ознаками злочинів, передбачених ст. 27 (Види співучасників), ст. 28 (Вивчення кримінального правопорушення групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 1 ст. 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) ККУ.

Фотоілюстрація