Міська влада Запоріжжя через рішення міськвиконкому планує дозводити видалення 15 дерев на вулиці Українська 2 фірмі, що належить до орбіти нардепа Володимира Кальцева.

Адреса  знаходиться внизу вулиці, що прилягає до Прибережної магістралі.

Там саме зараз триває будівництво багатоповерхівки. Будує компанія «КОНСАЛТ ІНВЕСТ» , яка, як можна побачити в реєстрах, пов’язана із майже всім бізанесом родини Кальцевих.

Проект рішення по даному питанні з’явився на сайті міської ради сьогодні, 15 лютого.

Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КОНСАЛТ ІНВЕСТ» при проведенні робіт з будівництва торговельних павільйонів по вул. Українській, 2, видалити 15 (п’ятнадцять) дерев та 291,6 м2 газону лучного, в тому числі з пересаджуванням 13 дерев, згідно з Актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню від 20.01.2021 № 19.

Фірма також повинна пересадити 13 беріз та доглядати за ними протягом 2 років. А також сплатити до міського бюджету м. Запоріжжя відновну вартість зелених насаджень, що підлягають видаленню у сумі 7 574,09 грн.

Після зведення торгівельних павільйонів компанія «КОНСАЛТ ІНВЕСТ» повинна здійснити озеленення території у відповідності до проєктної документації.