Мешканка Дніпровського району Запоріжжя записала відео, у якому поскардила на співробітників компанії “Запоріжгаз”. Жінка каже – приїхали, коли нічого не було вдома, самі відкрили ворота, відрізали шматок газової труби та побили домашнього собаку.

Інцидент стався вчора, 22 лютого, пише сайт Забор. В один з будинків приватного сектора, який розташований в Дніпровському районі, представники “Запоріжгазу” зайшли у двір і обрізали газ. У цей момент вдома нікого не було. Сусіди подзвонили господині будинку і повідомили про те, що в двір увійшли люди, побили собаку, дістали драбину і обрізали газову трубу. Про це стало відомо в соцмережі.

За словами автора допису, до цього господині будинку подзвонила контролерка і попросила дати свідчення, жінка відвела, що зараз вона знаходиться не вдома, а показання вона вже передавала. На це контролер продовжувала наполягати на тому, щоб їй надали доступ до лічильника, а після цього недовго думаючи, самостійно проникла на територію будинку разом з колегами.

Також автор зазначає, що у господині будинку, був невеликий борг за споживання, але люди справно платили всі що могли, так, як тарифи високі. Попередження про те, що відключать газ, не було.

Після ситуації, що склалася, власники будинку звернулися в “Запоріжгаз” за даній ситуації, на що отримали відповідь: “Була витік газу, ми обрізали”.

Родичка господарів будинку (автор поста) зазначила, що виходить, витік нібито була, але експертиза не проводилася, і відповідних актів і підписів не було, представники “Запоріжгазу” вирішили усунути цю проблему самостійно.

Звернулася господиня і на гарячу лінію “Запоріжгазу” там їй відповіли, що газ відключили помилково, вибачилися і сказали, що підключення буде коштувати від 5000 до 8000 гривень.

Для фіксації події, власники викликали поліцію і написали заяву.
Як виявилося пізніше, по Дніпровському району від людей надходило безліч заяв по даній ситуації.