Депутат Запорізької міської ради В’ячеслав Зайцев підняв питання витрат коштів з місцевого бюджету на виготовлення любительських роликів для посадовиці.

Катерина Сімонова – начальниця управління туризму департаменту культури і туризму Запорізької міської ради вже вкотре потрапила на швпальти газет та сторінки новинних сайтів. Раніше медіа писали про те, як чиновниця організовує заходи задля заробітку “своїх”. Зокрема бюджет масових заходів часто був розподілений на друзів Катерини Сімонової.

Цього разу чиновниця записала ганебний відеоролик, де говорила, варто сказати чесно – про все та ні про що. Про Департамент туризму Сімонова, у своєму 20 хвилиному ролику  говорила лише півтори хвилини. Решта – про суперечки з журналістами, кальян та що найбільш смішно – Трампа та Навального. Власне й підпис відео, яке зробила або сама Сімонова, або за її дорученням зробили інші, звучить: Митинги Навального / Америка без Трампа / Олимпиада в Украине / Мост Зеленского / #НеСдуватьсяNEWS

А щоб запоріжцям було зручніше шукати цікаві для себе теми, Сімонова підписала ледь не кожну хвилину.

Мовою оригіналу:

СОДЕРЖАНИЕ:

00:00 – Для чего все это?

01:23 – Мировые новости: трусы, суды и митинги Навального

04:27 – Про Америку: эпоха Трампа закончилась, перестанет ли Штаты шатать?

06:11 – Про Украину: мы готовы проводить Олимпиаду! Скоро!

08:38 – Про Запорожье: мост Шрёдингера

10:57 – Корапшн: разбираемся в полотнах Наші Гроші. Запоріжжя

16:01 – Про Гендер: в Украине за сексизм хотят штрафовать

17:56 – Про туризм: куда можно будет улететь с нового терминала Запорожского аэропорта (после пандемии)

Мова про цей ролик. До речі, під відео у коментарях можна прочитати, що думають запоріжці з приводу цього “зашквару”.

Журналістам вдалося з’ясувати, що на виготовлення роликів для Сімонової пішло та ще піде разом 200 тисяч гривень запорізькийх платників податків.

Міський голова пообіцяв перевірити заяву В’ячеслава Зайцева на правдливість та організувати перевірку витрат коштів очоюваного Сімоновою департаменту.