Як ми вже повідомляли сьогодні, 24 лютого, у Запорізькій міськраді відбувається сесія. На засідання таки впустили журналістів, щоправда, зі значними «утисками». Міський голова Володимир Буряк прокоментував ситуацію з недопуском представників ЗМІ в міськраду та згадав давні образи.

Як повідомляє «061», від журналістів забарикадували 3 та 2 поверхи, дозволили сидіти тільки на 4-му поверсі – балконі. Виходить, що можна лише споглядати за дійством «зверху», адже поставити питання чи зробити фоторепортаж з сесійної зали не вийде.

Трохи пізніше Володимир Буряк прокоментував заборону журналістам відвідувати міськраду протягом пів року:

Якщо ви вважаєте, що ми десь неправильно вчинили із засобами масової інформації, то може і так. Але, ніхто з цих журналістів нічого не сказав на захист міського голови в зв’язку з кримінальним провадженням, коли я не зупинив транспорт. Я от не чув цього. Також я не чув запитань від депутатів міськради, коли у нас була кадрова сесія. Сюди хотіли прорватися деякі канали, щоб показати, що тут відбувається. Я не хочу називати прізвищ, але комусь хотілося просто показати шоу. Ось ті ж «плюси» у всяких «Ранкових сніданках» різні там репортажі показують про те, як в Запоріжжі погано. Кому ми підливаємо масла, щоб розв’язати ситуацію, яка і так не надто хороша сьогодні. Або ви хочете, щоб було як в обласній раді? Я не хочу сказати нічого поганого про самих депутатів обласної ради. Я тільки хочу, щоб в Запорізькій міській раді було спокійно і була конструктивна робота.

Сьогодні депутати мають розглянути Проєкт згідно з яким журналістів допускатимуть в адмінбудівлю міськради тільки після акредитації.

Нагадаємо, депутати проголосували за виділення коштів (7,9 млн грн) на будівництво  багатофункціональної спортивної арени поблизу спортивної школи “Металург”.

Фото: Google.com