Мешканців Запоріжжя кличуть на мітинг 9 березня.

Підтримати захід присутністю та медійно просить батько трагічно загиблої , 8-річної Ані Ждан. Дівчинка загинула 8 березня 2020 року  після того, як сильно травмувалася в Центральному парку культури та відпочинку “Дубовий гай”. На Аню впала дерев’яна скульптура ведмедя, яка мала б бути прикріпленою. Дитину забрали до лікарні медики, але врятувати не вдалося.

Трагедія родини Ждан стала загальноміським горем, кожен знав цю історію, усі сумували та співчували нещасним батькам. Суспільство тоді обіцяло проконтролювати розслідування, а журналісти щоденно викладали нові докази бездіяльності керівництва парку. Батьки дівчинки вважають винними чиновників, а тому на похорон доньки приходити заборонили. 

Пройшов вже майже рік, а правоохоронці традиційно досі не розібралися в ситуації. Адміністрація парку знайшла “винного”, на кого й звалили усю провину.

Батько Ані – Олександр Ждан наполягає – парки мають бути безпечними для дітей. Чоловік вимагає звіту про пророблену роботу – перевірки атракціонів та місць відпочинку на предмет безпечності, покарання винних за смерть дитини. Його Олександр Ждан сподівається почути разом з присутніми на мітингу від уповноваженої від міської влади людини.

Усе чоловік виклав у повідомленні про проведення мітингу.