Під час розгляну адміністративної справи на місці вчинення правопорушення, чоловік заробив на кримінальну відповідальність.
Водій автомобіля, якого зупинили патрульні, щоб уникнути відповідальності пропонував правоохоронцям хабар. Поліціянти зафіксували й це правопорушення, тепер чоловікові загрожує ще й кримінальна відповідальність за дачу неправомірної вигоди службовій особі.
Деталі розказали в Пресслужбі Патрульної поліція Запоріжжя.
Сьогодні, під час несення служби на стаціонарному посту, за порушення ПДР інспектори зупинили транспортний засіб MERCEDES-BENZ з причепом.
Водій надав інспекторам посвідчення водія, але без відповідної категорії. Також інспектори з’ясували, що транспортні засоби не пройшли обов’язковий технічний контроль.
Під час розгляду адміністративної справи, аби уникнути відповідальності, 37-річний водій автівки запропонував інспектору неправомірну вигоду.
Патрульні неодноразово попереджали керманича про кримінальну відповідальність. Надалі, на місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу.
На порушника склали адміністративний матеріал за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.