У соціальних мережах запоріжців знову кличуть на мітинг, судячи з минулого аналогічного – не мирний.

Захід планують провести на вудиці Заводська, 7, там локалізується офіс газової компанії. Люди кажуть, що підуть за відповідями на питання поставлені директору Запоріжгазу Олегу Мізіков 15 березня 2021 року. Того дня група запоріжців вже навідувалася до ПАТ “Запоріжгаз”, це закінчилося проявом надмірної сили, люди зруйнували браму і пройшли до приміщення всередину.

Організатори кажуть, що втомилися слухати брехню та бачити свавілля від газової компанії.

Друзі, запрошуємо вас 22 березня 2021 року об 11:00 за адресою м.Запоріжжя, вул.Заводська, 7. Жителі територіальної громади Запоріжжя і громад Запорізької області йдуть за відповідями на питання поставлені директору Запоріжгазу Олегу Мізіков 15 березня 2021 року.
Пробуджені люди знаходять силу, силу дає правда, будь-яка дія людини здійснюється в ім’я правди змушує тремтіти будь-якого брехуна. Коли люди приходять до чиновника який підтримує брехню і поширює її вони починають бояться і біжать або намагаються прикритися поліцією, але в поліції теж є чесні люди, які можуть прийняти рішення встати на сторону правди.Прийди підтримати громаду і свої інтереси !!! Не залишайся осторонь, не будь байдужим !!! – пишуть організатори.