Маленький Адрійко бореться за життя в дитячій лікарні Запоріжжя. Для хлопчика просять здати кров рідкісної – 4 групи. Також сім’ї потрібна фінансова підтримка, бо ж дитина знаходиться в лікарні з листопада минулого року, на лікування батьки витратила всі заощадження.

Про це повідомляють у БО  БФ «Парасолька».

Наприкінці листопада минулого року Андрій Олешко потрапив до Запорізької обласної лікарні в гематологічне відділення, лікування з того часу було важким, але на жаль результати невтішні, хвороба не відступає. Через хворобу кістковий мозок дитини перестає правильно функціонувати.

Минулого місяця хлопчику вже призначили препарати нової терапії, але поки покращень у стані немає.

«У Андрія кілька днів поспіль підвищується температура до 38,5. Кровоточать ясна, болить рука з невідомих причин, запалилися пальці на ногах, ерозії в шлунку (наслідок лікування)», — розповідає мама.

Рідні розуміють, що попереду на їхнього бійця чекає довге лікування, а грошей на це вже почало не вистачати. Тим часом лікарі не виключають, що Андрію знадобиться трансплантація кісткового мозку, а це додаткові гроші, до того ж немаленькі. Наразі шукають донорів четвертої групи крові.

Родина хлопчика благає небайдужих українців відгукнутися.

Реквізити для допомоги:

Монобанк 4441 1144 2787 6824

Оtpbank 4363 2375 1106 6277 Олешко Маргарита Анатоліївна

Або Монобанк 5375 4141 2727 5278 Олешко Михайло Олексійович

Здати кров для Андрійка можна до Запорізького центру переливання крові, відділення онкогематології.