Поліція вже затримала підозрюваного в умисному вбивстві 58-річної жінки.

Жертва орендувала квартиру на вулиці Гоголя в місті Мелітополь, коли син прийшов в гості до жінки, то знайшов її вбитою.

Подія трапилася 12 квітня, повідомлення від сина вбитої надійшло до поліції о 16:20. Поліція взялася розслідувати злочин.

Досудовим розслідуванням встановлено, що потерпіла орендувала вказану квартиру з вересня 2020 року. Серед основних версій щодо можливих мотивів скоєння злочину, які  розглядались слідством – вчинення з корисливих мотивів та неприязних відносин.

«В результаті спільних дій поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявися запоріжець 1990 року народження. В ніч на 13 квітня співробітники кримінальної поліції за силової підтримки батальйону поліції особливого призначення затримали чоловіка за місцем мешкання у місті Запоріжжі в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», – розповів заступник начальника відділу розкриття злочинів проти особи Управління карного розшуку ГУНП в Запорізькій області Сергій Мороз.

На даний час фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  Санкцією статті чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Вирішується питання обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.