У соціальних мережах з’явився кричущий пост від місцевої мешканки Олени Макайї. Вона розповіла про випадок, який трапився сьогодні, 14 квітня, з її чоловіком та нею.

Вони замовили машину в службі таксі Bolt, коли ж прибуло авто – таксист одразу ошелешив «сервісом». Водій побачивши, що пасажир темношкірий почав всіляко його ображати. Мовляв, він не збирається возити людей з темною шкірою, при цьому використовував нецензурну лексику. За словами Олени, можливо таксист був нетверезим.

Журналісти RegionNews зв’язалися з пані Оленою, щоб дізнатися, як відреагували на неадекватну поведінку свого співробітника у самій службі. Однак поки там обмежилися вибаченнями для годиться.

Добрий вечір, Олено. Ми прохаємо вибачення за подібну неприпустиму поведінку. Подібні інциденти в жодному разі не залишаються без уваги та відповідних санкцій до водія, тому ми впевнені, що наші колеги зі служби підтримки вживуть всіх необхідних заходів для запобігання виникненню подібних ситуацій у майбутньому, – це коментар віж адміністраторів Bolt у соцмережах

Зазначимо,  Bolt вже отримав доволі неоднозначну репутацію в місті через ряд аварій.

На головній – фотоілюстрація