Поліція Запоріжжя прокоментувала трагічний випадок, що трапився у дитсадку “Еврика”, що в Дніпровському районі Запоріжжя.

По вул. Дудикіна трапилося жахливе горе –  хлопчик 4 років випав з 2 поверху, в дитячому садку.

Про це стало відомо вчора, 26 квітня, сьогодні ж поліція прокоментувала ситуацію. Повідомлення про випадок надійшло з реанімаційного відділення “Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні”, куди малюка доставила швидка допомога.

26 квітня о 18-20 до чергової частини Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області по спецлінії “102” надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення “Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні” доставлений хлопчик з діагнозом: політравми, ЗЧМТ, СГМ.
Попередньою перевіркою встановлено, що 26.04.2021 близько 18-00 хлопчик, знаходячись в своїй групі наодинці відчинив вікно та перехилившись на підвіконня випав на козирьок вхідних дверей, а потім на землю. Слідчі Запорізького райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 137 (Неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) Кримінального кодексу України.
Такі злочини караються обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого – прокоментували ситуацію в пресслужбі поліції.