Студент Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького Владислав Ковтун помер.

Хлопець боровся за життя понад три роки та очікував на наступну операцію, гроші на лікування збирали волонтери та рідні.

Про смерть студента написав рідний ВНЗ Владислава у соціальних мережах.

Владислав був студентом природничо-географічного факультету. Активний, життєрадісний, світлий юнак, який ще тільки починав будувати свої плани на життя, вдихав кожну його мить на повні груди, радував своїх близьких та друзів, мріяв, любив…

Третього лютого 2018 року в центральному парку Мелітополя Владислава сильно побили. Хлопець, разом з друзями гуляв, як зненацька з’явилися чоловіки у балаклавах й стали вимагати в студентів гроші та мобільні телефони. Владислав був без телефона, про це він повідомив нападкам, після чого отримав по голові удар чимось важким.

Друзі хлопця розбіглися, залишився лише один товариш, він поклав побитого на лавку, там він до ранку стікав кров’ю. Вранці обох знайшов перехожий, він викликав швидку та поліцію.

Далі була реанімація, лікування та операції, рідні рятували Владислава, як могли і ще зовсім нещодавно проходив збір коштів для наступної операції.

Владивлав не витримав, вчора юнака не стало.

Щирі співчуття рідним.