У суботу, 22 травня у Києві на жінку напала ворона. Постраждала звинувачує комунальні служби, які не подбали, щоб у місці, де люди чекають на транспорт була обладнана зупинка з навісом.

Здавалося б кумедна ситуація виникла в столиці на зупинці транспорту бульвар Ромен Роллана. Втім, постраждалій від ворони жінці було непереливки.

Власну історію Ірина Ковальчук розповіла в соціальних мережах, каже – щоб попередити про небезпеку та привернути увагу до необхідності обладнання місця очікування, бо ж люди стоять тут в різну пору року і часто довго.

Хочу попередити про небезпеку і прошу підтримати мене в хорошому справі! У минулу суботу 22.05.2021г. на так званій зупинці бульвар Ромен Роллана (навпроти старого ЖЕКу) на мене напала ворона!
Я простояла там в очікуванні 461 маршрутки більше пів години! ️! ️! ️Самої зупинки, тобто даху з лавкою, як на всіх інших зупинках там немає взагалі! Від слова зовсім!

Ворона з такої сили вдарила мене лапами з пазурами по голові, що я в перший момент подумала, що це запотиличник !!! Уявляєте ???
Удар був ззаду і зовсім несподіваним! Якби там була зупинка, я була б під захистом даху і цього б не сталося!
Прошу всі служби
! ️Київавтодор
! Київську міську адміністрацію Святошинського району
! ️Всіх, хто повинен і може встановити споруду на цій зупинці, як і всюди, зробіть це !!!!

Пані Ірина додала, що це не перший напад на неї ворони. Перший раз був рік тому на порожньому футбольному полі в школі-ліцеї “Еко”, але тоді вона була з пораненим крилом і налякана.

Їх розвелося дуже багато!
І нападу на людей не поодинокі!
А якби вона напала на дитину?! – пише Ірина Ковальчук.