Внаслідок негоди у Мелітополі приватні домоволодіння, дороги та заклади соціальної інфраструктури залило водою, рятувальники 6 разів виїжджали на виклики містян, щоб надати допомогу.

Починаючи з 17:00  і до пізньої ночі співробітники ДСНС усували наслідки негоди, у пресслужбі відомства розповіли що відбувалося.

Так, перше повідомлення надійшло о 17:36 про те, що на вул. Донцовій мікроавтобус застряв у воді та далі продовжувати самостійно рух не зміг. Бійці ДСНС за допомогою тросу витягли авто з води.

Згодом, о 18:22 на вул. Кізіярській дощовою водою підтопило підвальне приміщення гінекології.

Того ж дня о 18:30 надійшла інформація, що потрібна допомога на вул. Ломоносова. Прибувши на місце, рятувальники встановили, що через велику кількість опадів відбулося підтоплення приватного будинку.

Згодом, о 19:00 надійшла інформація, що на вул. Вишневій сталося підтоплення приватного будинку.

Пізніше, о 21:27 надійшло повідомлення, що на вул. Довженка під час погіршення погодних умов відбулося підтоплення приватного будинку.

В усіх чотирьох випадках бійці ДСНС за допомогою мотопомп відкачали воду.

10 червня о 00:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про подію, що сталася на вул. Костенка.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що на приватне подвір’я постійно прибуває вода, тому відкачка води неможлива. Бійці ДСНС за допомогою автомобіля САРМ-Л перевезли жителів будинку до родичів.

Під час події постраждалих немає.