Нещодавно у соцмережах почали шерити відео на якому видно, як водій «дрифтує» на авто на проїзній частині, а його пасажир стріляв у повітря. Суспільство обурилось, адже через неадекватну поведінку невідомих, могли постраждати люди.

Інцидент трапився в на вулиці Українській Олександрівського району. Порушник кермував авто «Mercedes». Під час «дрифту», пасажир висунув руку з вікна та почав стріляти у повітря. Очевидці не звертались в поліцію, однак після оприлюднення відео правоохоронці почали розшукувати зловмисників:

«За фактом публікації відділом поліції №2 Запорізького РУП відомості внесені до Єдиного обліку заяв і повідомлень громадян. Встановлюються особи порушників», – повідомляли в пресслужбі ГУНП Запорізької області.

Як з’ясувалося, за кермом іномарки знаходився 23-річний місцевий мешканець. Він розповів, що влаштував гуляння зі своїм 21-річним другом, на честь весілля родичів.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Это Запорожье (@its_zp)

Вилучено стартовий пістолет з якого стріляли 15 червня.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Також, на водія працівники Управління патрульної поліції винесли постанову за ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонений сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) Кодексу України про адмінправопорушення.

Співробітники поліції просять не замовчувати подібні інциденти й повідомляти на спецлінію «102».

На головній скріншот з відео its_zp