Запорізькі влогери «Geek Journal» спробували себе у новому форматі. А саме, розважального шоу. Першими гостями наших земляків став інший відомий влогер та актриса.
«Шоу Тайлера Андерсона» створено на гроші Міжнародного фонду Відродження. У пілотному випуску багато гумору, трохи новин, приготування їжі та серйозних розмов із зірковими гостями. Першопрохідцями стали Артем Албул (Клятий раціоналіст) та актриса Наталія Бабенко (фільм «Пульс»). До слова, вона уродженка міста Енергодар.
Ми продовжуємо вимірювати межі терпіння нашої авдиторії, цього разу в рамках цілого шоу зробленого в домашніх умовах! Geek Journal завжди знає чим тебе зацікавити, тож і кидається від експерименту до експерименту. Але цього разу в нас навіть гості були: серед сміливих людей, котрі думали, що попали на щось хороше був Артем Албул a.k.a. Клятий Раціоналіст та Наталія Бабенко, головна зірка українського фільму “Пульс”.

Нагадаємо, на початку лютого «Geek Journal» опинився в центрі скандалу. Медіахолдинг «1+1» звинуватив влогерів у порушенні авторських прав, через те що вони у своїх оглядах використовували уривки з передач телеканалу. Ютуб-канал отримав кілька страйків й опинився під загрозою блокування. Тайлер Андерсон відкидав будь-які звинувачення. Зауважував, що послуговувався контентом «1+1! В межах чесного використання.
Громадськість та інтернет-спільнота обурилася цій ситуації. Більшість стали на захист запорожців. Як наслідок, канал було розблоковано.