У стінах Запорізької міської ради та салоні краси ймовірної коханки міського голови Володимира Буряка в цю хвилину проходять обшуки.

За інформацією поліції  обшуки також проводять в райдержадміністраціях та комунальних закладах. Чиновників підозрюють в розтраті майна. Rеgionnews також відомо, що силовики також працюють і в салоні краси Resona, що належить Наталії Зайченко. Жінку називають коханкою міського голови Запоріжжя, якій він ймовірно профінансував вказаний салон та пролобіював отримання під бізнес приміщення.

Поліція прокоментувала ситуацію.

На теперішній час слідчі слідчого управління ГУНП в Запорізькій області спільно з Управлінням стратегічних розслідувань та Запорізькою обласною прокуратурою проводять серію обшуків у посадовців органів місцевого самоврядування в рамках відкритого кримінального провадження за ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Обшуки проводяться безпосередньо в приміщенні Запорізької міської ради, На теперішній час слідчі слідчого управління ГУНП в Запорізькій області спільно з Управлінням стратегічних розслідувань та Запорізькою обласною прокуратурою проводять серію обшуків у посадовців органів місцевого самоврядування в рамках відкритого кримінального провадження за ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Обшуки проводяться безпосередньо в приміщенні Запорізької міської ради, в райдержадміністраціях, комунальних закладах.

Деталі подій будуть згодом.

фото – Богдан Василенко