25 серпня в смт Комишуваха сталася масштабна аварія. На місце пожежі викликали рятувальників, що б вони ліквідували наслідки ДТП.

Служба відомства повідомляє, що зіштовхнулись два легкових авто – «Subaru» та «УАЗ». У першому транспортному засобі перебувало 6 людей, 3 з яких – діти. Хлопчик 2011 року народження загинув на місці події.

Двоє дітей госпіталізували до Обласної дитячої лікарні. Ще одну дитину 2020 року народження відправили до медичного закладу. Водій та пасажирка відмовились від госпіталізації.

Рятувальники відключили батарею та прибрали дерево, яке впало на «Subaru».

Оновлення. За інформацією пресслужби ГУНП Запорізької області, воді авто «УАЗ» 1951 року народження не надав перевагу у русі легковику «Subaru Forester», яким керував 35-річний чоловік. Внаслідок зіткнення кросовер відкинуло за межі проїзної частини, де авто в’їхало в дерево.

В салоні окрім водія знаходилась пасажирка 1986 року народження і троє хлопчиків: 3-х, 9-ти та 10-ти років. Старший загинув на місці події від отриманих травм. Інших двох госпіталізовано.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Санкцією статті передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3-х років.

До свідків події, які мають відеозаписи, звертаються правоохоронці з проханням повідомляти інформацію за телефонами: : (098) 987-94-44 або 102.