1 вересня спортсмену Парвізу Насібову, який виборов срібну нагороду на Олімпійських іграх, урочисто вручили ключі від двокімнатної квартири. Про це повідомляється на сайті Запорізької облдержадміністрації.

Помешкання для Парвіза купували спільним коштом – частина грошей з обласної цільової програми з підтримки розвитку фізичної культури та спорту, а більшу частину грошей надала Малобілозерська громада. За словами очільника ОДА Олександра Старуха: «Це гарний приклад того, як наші громади вміють співпрацювати та діяти як єдиний механізм в межах області».

Також посадовець пообіцяв, що наразі вирішується питання щодо пошуку грошей на винагороди призерам Паралімпійських ігор, які стабільно показують чудові результати.

Нагадаємо,  український борець греко-римського стилю Парвіз Насібов здобув срібну нагороду Олімпійських ігор у ваговій категорії до 67 кг. Міський голова Володимир Буряк підготував рішення, згідно з яким депутати мали проголосувати за виділення 1 млн грн на купівлю квартири. Однак на сесії так і не вдалося зібрати кворум.

Фото пресслужби ОДА