Від самого ранку вся країна обговорює смерть молодого чоловіка, який раніше був в політсилі «Слуги народу», а після виключення з фракції став членом партії «За майбутнє».

На сайті ГУНП Київської області зазначається, що у Дніпровському районі міста виявили мертвим Антона Полякова – народного депутата України. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та інші служби. Попередньо встановлено, що чоловіку стало зле в таксі. Його намагались реанімувати лікарі «швидкої», однак зусилля виявились марними – медики констатували смерть. Встановлюються обставини смерті Полякова. Тіло направлено на судово-медичну експертизу.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ з приміткою «Природна смерть».

За версією нардепки Галини Янченко (партія «Слуга народу» м. Київ), вночі патрульні зупинили таксі за порушення ПДР, де знайшли Антона Полякова. Політика нудило, а потім почались конвульсії. «Швидка» не змогла його врятувати.

Нагадаємо, у 2019 році його обрали депутатом від партії «Слуги народу» в Чернігівській області. Через деякий час у нього виник конфлікт з іншими членами партії. Чоловіка виключили з фракції. Він назвав це політичною розправою. У 2020 році Полякова партія «За майбутнє» висунула на посаду голови міськради Чернігова.

Фото Google.com